Privacy policy

Bij KlaverHand hechten we zeer veel belang aan jouw privacy en de vertrouwelijkheid ervan. Dat is de reden waarom we jouw data met de grootste zorg behandelen.

* Hoe gaan we om met jouw persoonsgegevens?

Voor een optimaal gebruik van onze webshop, verzamelen we een aantal persoonsgegevens zoals je naam, e-mailadres, eventueel gsm nummer, factuur- & leveringsadres. KlaverHand is verantwoordelijk voor het verwerken van deze data en verbindt zich ertoe om de vereisten van de privacy wetgeving te respecteren.

* Welke persoonsgegevens worden verzameld- en hoe?

We verzamelen de persoonsgegevens die jij ons overmaakt wanneer je jouw account aanmaakt. Daarnaast zijn er gegevens die automatisch verzameld worden bij het gebruik van onze webshop: informatie over je bestellingen en terugbetalingen en betaalgegevens.

Ook houden we online anonieme bezoekersstatistieken bij om te bekijken welke pagina’s bezocht worden.

* In welke gevallen en met wie worden persoonsgegevens gedeeld?

Wij delen jouw gegevens enkel met onze logistieke partners om de levering van bestelde producten te kunnen garanderen. In geen geval worden je persoonsgegevens met derde partijen gedeeld ten behoeve van hun marketing doeleinden.

* Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?

Je data worden bewaard zolang je account bestaat. Niettemin, indien je zou beslissen om je account te verwijderen, weet dan dat we je gegevens zullen bewaren in het kader van zeer specifieke wettelijke verplichtingen ( BTW, facturatie,…).

* Hoe kan ik mijn persoonlijke data beheren of verwijderen?

Via ‘mijn account’, heb je toegang tot al je persoonsgegevens en kan je die ook wijzigen. Op eender welk moment kan je beslissen om je persoonsgegevens niet langer te delen, te laten verwijderen door ons of in te kijken via een verzoek aan KlaverHand.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 17 april 2020.