Algemene voorwaarden

Door uw bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1 : IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMING
KlaverHand BV
Vestigingsadres: Jan Frans Gellyncklaan 110, 2540 Hove
E-mailadres: info@klaverhand.be of wasparfum@klaverhand.be
Btw-nummer: BE0760505536

Artikel 2 : ALGEMEEN
De algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door KlaverHand geleverd worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

Artikel 3 : HET AANBOD
Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van alle producten. Deze productbeschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De door ons gebruikte afbeeldingen, zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. U kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen. Vergissingen of fouten in het aanbod binden KlaverHand niet.

Artikel 4 : BESTELPROCEDURE
Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging via mail. Deze kan in uw spam-berichten terecht komen.
In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendingskosten.
Indien wij bijkomende informatie nodig hebben aangaande uw bestelling, zullen wij u hierover mailen. 

Artikel 5 : DE PRIJS
De verkoopsprijzen op de webshop worden vermeld in euro en zijn exclusief BTW en exclusief verzendingskosten. KlaverHand heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.
Er geldt steeds een minimumbedrag van €100 excl. BTW.

Artikel 6 : BETALINGEN
U kan betalen via onze beveiligde online betaalomgeving (Mollie).
Ook kan u betalen via overschrijving naar onze bankrekening. In dit geval zien wij de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 3 dagen tegemoet;
KlaverHand
IBAN: BE22 7390 2097 6047
BIC: KREDBEBB – KBC Bank
Met vermelding van uw naam en factuurnummer.

Uw bestelling wordt automatisch geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 3 dagen door KlaverHand ontvangen is.
De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte en vermelde betaalgegevens aan KlaverHand te melden.

Artikel 7 : LEVERING/AFHALEN
Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. De verzendingsdatum zal per mail meegedeeld worden.
Verzending gebeurt door PostNL via MyParcel. We streven ernaar om binnen de 2 werkdagen te leveren bij producten die voorradig zijn.
Indien artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wordt dit per mail aan u gemeld.

Levertijd:
De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of annuleren van de bestelling. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Verzending en leveringsvoorwaarden:
Wij verzenden met PostNL, enkel binnen België en Nederland.
De bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres.
Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Onze vermelde productprijzen omvatten niet de verzendkosten.

Vanaf een aankoopbedrag van €350 excl. BTW verzenden we gratis binnen België. Anders hanteren we een verzendkost van €9 excl. BTW.
Voor leveringen naar Nederland hanteren we steeds een verzendkost van €11 excl. BTW.  

De aankoop kan niet verbroken worden indien er een vertraging van levering voordoet. In geval van niet-levering betalen we het aankoopbedrag terug of wordt het pakket opnieuw verzonden zonder meerkost.
Bij schade aan de geleverde goederen moet dit binnen de 24u na levering gemeld worden.

Afhalen:
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op volgend adres:
KlaverHand BV
Jan Frans Gellyncklaan 110
2540 Hove
Ophalen kan na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening. Wij sturen u een e-mail om een afspraak te maken om de producten af te halen. Controleer zeker ook uw spam-berichten. De verzendkosten komen in dit geval te vervallen.

Artikel 8 : AANSPRAKELIJKHEDEN
KlaverHand ontvangt en voert de bestelling uit met veel zorg. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. KlaverHand is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.
Afbeeldingen:
Alle afbeeldingen en foto’s op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven maar kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, afmetingen, gewicht en textuur van het materiaal. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben.

Artikel 9 : RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT
U beschikt niet over het recht om de door ons geleverde goederen te retourneren, tenzij we daar uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming voor verlenen.

In ieder geval nemen we enkel goederen terug, die u bij ons aankocht en die KlaverHand op het ogenblik van de teruggave nog aanbiedt (en dus niet einde reeks zijn, geliquideerd of vervangen zijn door een nieuw product). Bovendien dienen de geretourneerde goederen zich nog in hun originele staat en verpakking te bevinden, zonder onderhevig te zijn geweest aan enige bewerking (bedrukking, personalisatie, etc.). KlaverHand behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren als er niet aan deze voorwaarden zijn voldaan.

In geen geval zullen we goederen aanvaarden, die u niet retourneert binnen een termijn van 8 werkdagen vanaf de dag volgend op de datum van de levering.

De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Na controle maakt KlaverHand een credit nota op ten bedrage van de geleverde goederen, verminderd met een minimum van -25% van de goederenwaarde, ter compensatie van verwerkingskosten. In geen geval geeft de aanvaarding van geretourneerde goederen u enig recht op schadevergoeding.

Klachten:
Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via info@klaverhand.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto. Gelieve ons dit te melden binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakket, met een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een foto. Wij zullen hier binnen 1 werkdag op antwoorden.
Bij een fout van onze transporteur of leveranciers, wordt er een klachtendossier bij die partij opgestart en wachten wij het resultaat daarvan af. Alle andere vormen worden per klacht afzonderlijk behandeld.

Artikel 10 : PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen. U kan steeds ons privacy beleid nalezen op onze website.

Artikel 11 : TOEPASSELIJK RECHT
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van KlaverHand is, naast deze Algemene Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

DISCLAIMER
De domeinnaam KlaverHand BV, het logo en andere bestanddelen (zoals ontwerpen, foto’s en teksten) verbonden aan KlaverHand BV worden beschermd door het intellectuele eigendomsrecht. Wie ze graag reproduceert of verspreidt onder het publiek moet eerst de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vragen aan Julie Petré (bestuurder KlaverHand BV).
Algemene Voorwaarden KlaverHand BV – januari 2021.